Vervolg voorwoord

Maar …. de echte feestdag is natuurlijk Koningsdag, die dit jaar valt op maandag de 27e april.

Zoals elk jaar is er ’s ochtends op de Hessenweg in De Bilt de Kindervrijmarkt van 7.00-12.00 uur voor kinderen t/m 12 jaar.

En ’s middags is er op de velden voor het Gemeentehuis  van alles te doen: spelletjes voor de kinderen, diverse optredens en natuurlijk het welbekende paardenconcours (georganiseerd door Stichting Paardenconcours).

Of kom gewoon voor de gezelligheid op Koningsdag naar het Gemeentehuis toe. De plaatselijke horeca ondernemers onder de naam: de Local Heroes, verzorgen de totale catering en hebben op de velden bij het Gemeentehuis een heus horecaplein ingericht. Dus heeft u zin in een hapje en een drankje op Koningsdag, kom dan met z’n allen naar het terrein rondom het Gemeentehuis.

Dinsdagavond 5 mei wordt er een grote Bevrijdingstaptoe georganiseerd op het gazon van gemeentehuis Jagtlust. Toegang gratis op vertoon van uw donateurskaart heeft u recht op 2 zitplaatsen op de tribune.

Het spreekt vanzelf dat de uitvoering van al deze festiviteiten de nodige financiën vraagt. We doen dan ook graag een beroep op u om uw feest geldelijk te ondersteunen door donateur van ons Oranjecomité te worden. Voor slechts (minimaal) € 10,00 per jaar bent u al donateur en krijgt u korting op de verschillende activiteiten o.a. 2 zitplaatsen op de tribune bij de Bevrijdingstaptoe. Meld u daarom snel via het contactformulier aan als donateur vóór de Feestweek begint, dan kunt u dit jaar zelfs al profiteren van uw donateurschap.

Veel plezier bij het deelnemen aan de diverse activiteiten. We zien elkaar graag tijdens de Feestweek.

We wensen u allen een fijne Feestweek toe.

Namens het bestuur van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven

Frans van Beek