Spellenfestival

Koningsdag maandag 27 april

Ook dit jaar vindt het Spellenfestival plaats op het gazon van gemeentehuis Jagtlust. Aanvang 13.00 uur; einde 17.00 uur. Er is een uiteenlopend aanbod dit jaar.

Voor de kleine kinderen is er naast het bekende ballenbad en springkussen een knutselkraam en kan elk uur (14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur) meegedanst worden met een dans geleid door dansdocenten van Kunstenhuis De Bilt-Zeist.

Voor de grotere kinderen zijn de bekende bungee trampoline, klimwand, stormbaan en obstakelbaan weer aanwezig. Nieuw dit jaar: panna-voetbal, maak kennis met honkbal, rugby en bootcamp, kijk naar BMX-demo’s en fiets zelf een BMX-parcours.

De leden van de Jeugdbrandweer Bilthoven verzorgen en begeleiden weer diverse waterspellen. 

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij de lokale horeca “The Local Heroes”. Zij staan dit jaar midden op het veld met een uitgebreid terras te midden van het feestgedruis. Verkoop geschiedt d.m.v. muntjes die te koop zijn op het terrein.

De entree, in combinatie met het Oranjeconcours, is € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar en donateurs van het Oranjecomité op vertoon van geldige donateurskaart gratis toegang voor 2 personen.

Voor deelname aan de spellen moet apart een polsbandje gekocht worden à € 2,00 per persoon. Deze zijn te koop in de partytent naast het bordes van het gemeentehuis. De polsband verkoop stopt om 16.30 uur.

Op vertoon van het polsbandje kan een ritje met de trein over het festivalterrein gemaakt worden.