Oranjeconcours

Koningsdag maandag 27 april

De voorbereidingen voor het 39e Oranjeconcours zijn weer in volle gang. Dit concours wordt op Koningsdag gehouden op het terrein tegenover het Gemeentehuis Jagtlust. Aanvangstijd 11:00 uur. 

Liefhebbers van Tuigpaarden, Hackney’s, Tuigpaarden Fries Ras en Shetland Pony’s kunnen hun hart ophalen tijdens deze middag vol paardensport. Het Oranjeconcours, in de aangespannen wedstrijdsport bekend als startwedstrijd van het “groene” seizoen, laat het beste zien van deze verschillende rassen.

Shownummer ’t Brabants Span

Naast de hierboven genoemde paarden en pony’s, zullen dit jaar ook de Trekpaarden van ’t Brabants Span op ons concours te bewonderen zijn. Deze imposante dieren zullen een mooie show laten zien als afwisseling van de wedstrijdrubrieken. Een show die u zeker niet wilt missen.

Op het concoursterrein is er voor de kinderen de mogelijkheid om een rondje op een pony te rijden. De ponyritjes worden ook dit jaar weer verzorgt door Stal van Brenk uit Groenekan.

Op het terrein zijn stoelen aanwezig. Programmaboekjes worden rondom de ring verkocht. Entree, in combinatie met het Spellenfestival georganiseerd door het Oranjecomité, is € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang en donateurs Oranjecomité op vertoon geldige donateurskaart 2020 gratis toegang voor 2 personen.

Het Oranjeconcours gaat altijd door, ook als het regent. Natuurlijk gaan we ervan uit dat het gewoon prachtig weer wordt!

Voor meer informatie over eerdere edities van het Oranjeconcours verwijzen wij u graag naar onze website: www.oranjeconcours.nl. Op de website vind u ook de lijst met bedrijven en instellingen die ons concours ondersteunen door middel van een financiële bijdrage.

Het Oranjeconcours heeft ook een facebookpagina: www.facebook.nl/oranjeconcoursdebilt. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over het concours.