Oranjeconcours

Koningsdag 27 april overveld Jagtlust

Op Koningsdag wordt vanaf 11.30 uur wederom het Oranjeconcours georganiseerd. Dit concours wordt gehouden op het terrein tegenover het Gemeentehuis Jagtlust en vindt dit jaar alweer voor de 37e keer plaats.

Het Oranjeconcours staat in de aangespannen wedstrijdsport bekend als startwedstrijd voor het “groene” seizoen. De rijders en liefhebbers van Tuigpaarden, Tuigpaarden Fries Ras, Hackney’s en Shetlanders komen dan ook van heinde en verre naar De Bit voor een geweldige middag paardensport.

Op het concoursterrein is er voor de kinderen de mogelijkheid om een rondje op een pony te rijden. De ponyritjes worden ook dit jaar weer verzorgt door Stal van Brenk uit Groenekan.

Op het terrein zijn stoelen aanwezig. Programmaboekjes worden rondom de ring verkocht. Entree, in combinatie met het Spellenfestival georganiseerd door het Oranjecomité, is € 4 per persoon. Donateurs van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven (op vertoon van de donateurskaart 2018, 2 volwassenen per kaart) en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Het Oranjeconcours gaat altijd door, ook als het regent. Natuurlijk gaan we ervan uit dat het gewoon prachtig weer wordt!

Voor meer informatie over eerdere edities van het Oranjeconcours verwijzen wij u graag naar onze website: www.oranjeconcours.nl.

Op de website vind u ook de lijst met bedrijven en instellingen die ons concours ondersteunen door middel van een financiële bijdrage.

Het Oranjeconcours heeft ook een facebookpagina:
www.facebook.nl/oranjeconcoursdebilt.

Bekijk geregeld hun facebook pagina voor het laatste nieuws over het concours.