Open Oranje Podium

ORANJECOMITE ZOEKT JONG TALENT

Ook in 2018 organiseert het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven een ORANJE OPEN PODIUM. Op het festivalterrein voor het Gemeentehuis zal een open tent worden geplaatst, waar Bilts jong talent zich kan presenteren.

‘Het is een leuke, nieuwe toevoeging waarmee we Koningsdag in De Bilt een klein beetje een festivalkarakter willen geven.’ Uiteraard wordt dit al deels bereikt door het geweldige horecaplein van The Local Heroes (een groep plaatselijke horeca-ondernemers die op Koningsdag de catering verzorgt).

‘Het is de bedoeling om in een open tent’, aan ‘iedereen de mogelijkheid te geven om zijn/haar talenten te tonen aan het Biltse publiek’.
Dus wilde je altijd al The Voice of De Bilt worden en kan je goed zingen, of heb je als jonge songwriter een eigen lied gecomponeerd, dan is dit je kans.

                                                                

‘We willen een zo gevarieerd mogelijk programma voor het Oranje Open Podium’ met songs/liedjes, cabaret, dans, noem maar op.
Daarbij wordt geprobeerd om ook de plaatselijke en regionale tv en radiomakers erbij te betrekken, zodat dit een unieke gelegenheid is om ontdekt te worden.
Dus heb je altijd al gedroomd om ‘ontdekt’ te worden, meld je dan snel aan voor het open podium. Geef daarbij op wat je graag zou willen opvoeren of wat je act is.

Ook als je meer informatie wilt, vul dan het contactformulier op onze contactpagina in. Het bestuur van het Oranjecomité neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Het kan natuurlijk ook direct via ons emailadres: info@oranjecomite-debilt-bilthoven.nl

‘Het feest rondom Koningsdag is een feest voor en door de inwoners van de gemeente De Bilt’. Een dergelijke feest kan alleen maar met behulp van allerlei vrijwilligers geregeld worden. Het Oranjecomité kan nog een aantal vrijwilligers gebruiken op Koningsdag om allerlei hand- en spandiensten te verrichten. Dat kan dan variëren van het zijn van verkeersregelaar tot het helpen bij het opzetten van luchtkussens en toezicht houden bij de diverse spellen. Leeftijd vanaf 14 jaar, t-shirt wordt verstrekt evenals een kleine geldelijke beloning naar afloop.
Wilt u ook graag het Koningsdagfeest tot een succes maken, geef u dan op als vrijwilliger. Wij kunnen deze hulp goed gebruiken.

We zullen er in ieder geval voor zorgen dat het weer een mooie Koningsdag gaat worden.