Kindervrijmarkt

Koningsdag maandag 27 april

Van 07.00-12.00 uur Hessenweg

Het Oranjecomité organiseert i.s.m. Winkeliersvereniging Hessenweg-Looijdijk voor kinderen t/m 12 jaar op de Hessenweg een Kindervrijmarkt.

Alleen op de Hessenweg vanaf de rotonde tot aan het Dr. Letteplein mag van de gemeente de Kindervrijmarkt plaatsvinden. Vol is vol. De Kindervrijmarkt is alleen in te rijden vanaf het Dr. Letteplein met de auto tot 7.00 uur om uit te laden. Tot 7.00 uur kunt de Hessenweg alleen via de uitgang bij de rotonde Looijdijk/Hessenweg verlaten. Deze regels gelden ook als de Kindervrijmarkt is afgelopen. Het Oranjecomité zal erop toezien dat de maximum leeftijd van 12 jaar van de deelnemers  niet wordt overschreden. Professionele verkoop is niet toegestaan. Kinderen en ouders wordt dringend verzocht na afloop van de vrijmarkt hun standplaats schoon achter te laten.

Om doorgang te kunnen verlenen aan politie, ziekenwagen, brandweer enz. is het verboden een plaats op de rijbaan en de rotonde in te nemen. Alleen op de stoepen en de parkeervakken mag men spullen ter verkoop aanbieden. Het is verboden met levende have op de Kindervrijmarkt plaats te nemen.

De post van het Rode Kruis is gevestigd in de voortuin van Hessenweg 212, herkenbaar aan de bekende Rode Kruisvlag.

Lunchroom Reeg sponsort de catering voor de verkeersregelaars. Maar ook bezoekers van de Kindervrijmarkt zijn daar welkom voor een lekker kopje thee of koffie.

De Hessenweg is ’s-morgens vanaf 07.00-14.00 uur voor alle verkeer afgesloten en het is verboden uw auto op de Hessenweg en/of het Dr. Letteplein te parkeren.