Feestavond

Woensdag 25 april 

Oranjecomité organiseert feestavond voor alle inwoners.

Locatie: Opstandingskerk, 1e Brandenburgerweg te Bilthoven.

Kerk open 19.15 uur

Aanvang samenzang 19.45 uur

Aanvang programma 20.00 uur

Kaarten donateurs: € 6.00 (max. 2 per donateur)

Overige kaarten € 10.00 per stuk

Voor de pauze een optreden van het “Stichts Mannenkoor” uit Driebergen-Rijssenburg o.l.v. dirigent Piet van der Sanden m.m.v. pianist Bas Verheijden. Het koor beschikt over een uitgebreid repertoire van klassiek tot moderne volks-liederen uit binnen- en buitenland. In november 2015 heeft het koor deelgenomen aan een concert in de Royal Albert Hall in Londen. Hoogtepunten zijn o.a. de concerten met jazz-zangeres Denise Jannah op ’t Loo en het Vredesvlam concert in Cadzand. 

Het programma na de pauze wordt op veler verzoek verzorgd door shantykoor “Windstilte” uit De Meern. Als een van de pioniers (opgericht in 1990) met een verfrissende eigen aanpak is “Windstilte” een voorbeeld gebleken voor menig shantykoor. Er is ruimte voor allerlei spontane interactie met elkaar en het publiek. De voortreffelijke muzikanten spelen het intro en het koor valt spontaan en op het juiste moment in.  

Vooraf vanaf 19.45 uur samenzang van Oud-Hollandse liederen. Dankzij onze sponsors kunnen wij u deze avond aanbieden incl. een kopje koffie met een traktatie van Banketbakkerij Top’s Edelgebak en in de pauze een drankje met een hartige snack van Zeevishandel de Botter en Kwaliteitsslagerij van Loo.

Ter ondersteuning van het Oranjecomité vindt er een verkoopactie plaats van tulpen in  de pauze en aan het eind van de avond.
Per bos € 2.00, drie bossen € 5.00.

Wilt u deze avond ook bezoeken? Kaarten verkrijgbaar bij bestuurslid Jan Meeuwsen, Buys Ballotweg 32, 3731 VJ De Bilt (06-17580581 ) of email: jan.meeuwsen@ziggo.nl