Feestavond

Woensdag 24 april feestavond 

Locatie: Oosterlichtkerk,  1e Brandenburgerweg te Bilthoven.

Kerk open 19.15 uur; Aanvang samenzang 19.45 uur;

Aanvang programma 20.00 uur

Kaarten donateurs: € 6.00 (max. 2); Overige kaarten € 10.00 per stuk

Niet-donateurs: € 10.00 per persoon

Voor de pauze een optreden van het “Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor” uit Veenendaal. Het koor bestaat uit ruim 80 leden en staat o.l.v. dirigent Jimco Zijlstra op de vleugel begeleid door de bekende pianist Jan Lenselink. Het koor heeft een breed repertoire van zowel klassiek als pop. Bekende popsongs zijn door dirigent Jimco Zijstra gearrangeerd voor een vierstemmige mannenkoor bezetting.

Het programma na de pauze wordt verzorgd door het “Spakenburgs Visserskoor”. Voor de vaste bezoekers onder u geen onbekende. Op veler verzoek komen ze nogmaals onze feestavond opluisteren met hun vrolijke zeemans- en vissersliederen. Het koor bestaat uit een 40-tal leden en wordt begeleid door een drietal muzikanten. Het koor heeft diverse cd’s uitgebracht met bekende zeemansliederen. Hun spreuk luidt: “Het is geen feest als het visserskoor niet is geweest.”. 

Vooraf vanaf 19.45 uur samenzang van Oud-Hollandse liederen. Dankzij onze sponsors kunnen wij u deze avond aanbieden incl. een kopje koffie met een traktatie van Banketbakkerij Top’s Edelgebak en in de pauze een drankje met een hartige snack van Zeevishandel de Botter en Kwaliteitsslagerij van Loo.

Ter ondersteuning van het Oranjecomité vindt er een verkoopactie plaats van tulpen in  de pauze en aan het eind van de avond.
Per bos € 2.00, drie bossen € 5.00.

Wilt u deze avond ook bezoeken? Kaarten verkrijgbaar bij bestuurslid Jan Meeuwsen, Buys Ballotweg 32, 3731 VJ De Bilt (06-17580581 ) of email: jan.meeuwsen@ziggo.nl